Blog

Firmamızdan son haberler

Sizin için üretiyoruz...

Havlupan Radyatör Nedir?

Günümüzde havlupan olarak adlandırılan ürünler banyo ve mutfak gibi kullanım mahallerinde klasik radyatörler ısıtıcıların yerine kullanılabilen küçük hacimli, şık görünüşlü, mekanlarınız için dekoratif olarak seçilebilen, fonksiyonel özellikler barındıran, temizliği ve bakımı daha pratik olan ayrıca üzerine havlu ve bornoz, giysi gibi eşyalarınızı asabileceğiniz şekilde tasarlanan konvansiyonel ısıtma aracıdır.

Devamı

Neden Alüminyum Radyatör?

Alüminyum radyatör, alüminyumdan imal edilen, yüksek ısı iletkenliği olan, çevreci, dekoratif ve tasarruflu radyatörlerdir. Alüminyum radyatörler, alüminyum madde özelliği itibarıyla iyi bir ısı iletkenidir. Alüminyum radyatör, ısıyı hızlı yayar. Yüksek verimi ve tasarruflu olması sebebiyle son dönemlerde oldukça tercih edilmektedir.

Devamı

Havlupan Özellikleri

Havlupan radyatör, banyo ve mutfak gibi evin birçok alanında klasik radyatörlerin yerine kullanılabilen, küçük hacimli, şık, dekoratif olarak tercih edilebilen, temizliği ve bakımı pratik olan radyatör çeşididir. Havlupan radyatör ayrıca, havlu ve bornozlarınızı asabileceğiniz şekilde tasarlanan bir ısınma aracıdır.

Devamı

Havlupan Nasıl Seçilmelidir?

Son yıllarda gittikçe popüler olan, özellikle banyo ve mutfaklarınızda, aynı zamanda evinizin birçok mekânında kullanılan bir ürün hakkında size önemli bilgiler vereceğiz.

Havlupan, Havlupan Radyatör, Banyopan, Havluluklu Radyatör veya Havlu ısıtıcısı olarak bilinen bu ürün evimizin vazgeçilmez bir parçası haline gelmektedir. Fonksiyonel özelliklerinin yanında çarpıcı estetik unsuru evinize değer katmakta göze hoş gelen dizaynlarla her ortama sıcaklık getirmektedir.

Devamı

Alüminyum Radyatör Nedir?

Alüminyum Radyatör

Yapı ve inşaat sektörü teknolojinin de gelişmesiyle beraber mekanlarda kullanılan cihazlardan çevreci, dekoratif ve tasarruflu olmaları istenmeye başlandıkça alüminyum radyatörler son yıllarda daha çok tercih edilen ve değeri daha çok anlaşılan bir ısıtma ürünü olmuştur. Enerji bireylerin ve kurumların en çok önem verdiği bir girdi maliyeti haline gelmiştir.

Devamı

Alüminyum Radyatör Özellikleri

Alüminyum radyatör, ham maddesi alüminyumdan yapılan, yüksek ısı iletkenliği olan, tasarruflu ve uzun ömürlü radyatörlerdir. Alüminyum radyatörler ısıyı panel radyatöre kıyasla daha hızlı yayar. Verimli ve dekoratif özelliği ile her geçen gün kullanımı artan malzemelerdir.

Devamı

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için bize ULAŞIN